Alle voordelen op een rijtje

Snel geregeld

Binnen 10 minuten klaar

Een goede arbeidsovereenkomst opstellen hoeft geen gevecht te zijn. Daarom hebben wij in uw dashboard zoveel mogelijk geautomatiseerd: aan de hand van uw bedrijfsnaam haalt onze koppeling met de KvK automatisch alle relevante bedrijfsgegevens op. Extra clausules toevoegen aan uw contracten? Geen probleem. Met een paar muisklikken is dat geregeld.

Als uw arbeidsovereenkomst klaarstaat, kunt u deze beiden goedkeuren. Het contract wordt vervolgens opgeslagen in uw persoonlijke omgeving. Snel, veilig en betrouwbaar.

Altijd up-to-date

Wetgeving is onze specialiteit

Het arbeidsrecht is altijd in beweging. Bijblijven kost tijd, kennis en veel geduld. Onze contracten en bijbehorende clausules worden samengesteld door arbeidsrechtadvocaten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of uw contracten voldoen aan nieuwe wetgevingen: dit is onze specialiteit.

 

 

Goedkoop

Voor slechts € 39,95
per contract

Een arbeidscontract samenstellen hoeft niet duur te zijn. Voor slechts €39,95 per arbeidscontract heeft u de zekerheid dat u voldoet aan de laatste wetgeving. Daarnaast slaan wij uw aangemaakte contracten kosteloos op in uw persoonlijke omgeving.

Binnen handbereik

Alles op één plek in uw persoonlijk dashboard

Als u een account aanmaakt, krijgt u een persoonlijk dashboard. Hier kunt u alle arbeidsovereenkomsten aanmaken, beheren, verlengen of opzeggen. Ook krijgt u tijdig een e-mailalert als de proeftijd of het contract afloopt. Uw complete personeelsbestand is in 1-oogopslag zichtbaar. Zo houdt u overzicht en controle.

Zorgeloos aannemen

Met een passend arbeidscontract

Personeel aannemen zonder zorgen. U kiest een arbeidscontract wat bij uw organisatie past, en kunt desgewenst aanvullende overeenkomsten zoals een Social media protocol kosteloos afsluiten. Thuis vanaf de bank, op kantoor, of onderweg. Het beheren van uw arbeidsovereenkomsten is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Veilig opgeslagen

Uw contracten in de blockchain

Arbeidsovereenkomsten.nl plaatst overeenkomsten in de blockchain. Wat betekent een in blockchain vastgelegde arbeidsovereenkomst voor u als werkgever? Zoals gezegd zorgt blockchain dat de overeenkomst en de eventuele wijzigingen of aanvullingen worden geborgd in de blockchain. Het blijft uiteraard belangrijk de getekende overeenkomst te bewaren, maar door de blockchain wordt nu onweerlegbaar, transparant en niet manipuleerbaar vastgelegd wanneer de overeenkomst door ons is aangemaakt, de (gecodeerde) voorwaarden en of daar wijzigingen in aan zijn gebracht.

Maak kennis met de toekomst van

arbeidscontracten

Stel een arbeidscontract samen dat bij de behoefte van uw organisatie past. Van vaste contracten tot flexcontracten, u heeft zelf de touwtjes in handen vanaf één overzichtelijk dashboard.

De voordelen in het kort

  • Binnen 10 minuten heeft u een passend arbeidscontract.
  • Uw overeenkomsten worden opgeslagen in de blockchain.
  • Gegarandeerd up-to-date met de meest recente wetgeving.
  • Persoonlijk dashboard met automatische e-mail alerts.
  • Voor slechts € 39,95 heeft u al een overeenkomst.
  • Automatische KvK-koppeling voor uw bedrijfsgegevens.