Eén vaste prijs

Arbeidsrecht is al ingewikkeld genoeg. Daarom houden wij het simpel. Wij rekenen een vaste prijs van € 39,95 excl. BTW per arbeidscontract, onafhankelijk van de inhoud van uw contract. Dus als u een tijdelijk contract wilt afsluiten, rekenen wij daar € 39,95 voor. Wilt u een vast contract met concurrentiebeding én relatiebeding? Ook dat is € 39,95. Wel zo eenvoudig, en u komt niet voor verrassingen te staan.

 

U kunt ook altijd een account bij Arbeidsovereenkomsten.nl aanmaken. Een account biedt veel voordelen. Zo heeft u alle arbeidsovereenkomsten bij elkaar in een overzichtelijk dashboard. Daarnaast krijgt u ook automatische e-mailalerts als de proeftijd van een contract op het punt staat te verstrijken, en als een tijdelijk contract bijna afloopt. Arbeidscontracten beheren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

 

 

Daarnaast bieden wij de volgende aanvullende overeenkomsten aan:

  • Verzuimprotocol
  • Social mediaprotocol
  • Bedrijfsautoreglement
  • Studiekostenregeling
  • Privacyreglement ICT

Deze aanvullende overeenkomsten zijn gratis voor u af te sluiten, indien u ook een arbeidsovereenkomst via arbeidsovereenkomsten.nl heeft aangemaakt. Indien u enkel een aanvullende overeenkomst wilt afsluiten zonder arbeidsovereenkomst, dan kost u dat € 14,95 excl. BTW per afgesloten contract. Ook deze aanvullende overeenkomsten kunt u in uw persoonlijk dashboard beheren.