Bent u overtuigd van de voordelen van Arbeidsovereenkomsten.nl, maar ziet u dit liever in de huisstijl van uw eigen organisatie? Dat is geen probleem. Indien u een 'private label' omgeving bij ons afneemt kunt uw arbeidscontracten beheren zoals u van ons gewend bent, maar dan in uw eigen huisstijl.

Wilt u gebruik maken van het systeem van Arbeidsovereenkomsten.nl, maar ziet u dit liever als onderdeel van uw eigen HR pakket? Wij verzorgen op aanvraag ook custom implementaties. Lees hieronder verder.

Private label

Werken met Arbeidsovereenkomsten.nl
in uw huisstijl

U kunt gebruik maken van de diensten van Arbeidsovereenkomsten.nl vanaf uw eigen subdomein. Dit subdomein kunnen wij inrichten op basis van uw huisstijlkleuren en logo. Zo kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten die Arbeidsovereenkomsten.nl u biedt, vanuit uw eigen brand portal.

Maatwerk implementaties

Integratie van Arbeidsovereenkomsten.nl in uw systemen

Arbeidsovereenkomsten.nl beschikt over een JSON API waarmee data kan worden overgedragen aan uw systemen. Dit houdt in dat u gebruik kunt maken van alle functionaliteiten in Arbeidsovereenkomsten.nl, binnen uw eigen omgeving. Het wezenlijke verschil met een integratie op een subdomein is dat in een maatwerk implementatie data uit onze systemen direct in uw systeem wordt geplaatst. U werkt dus daadwerkelijk vanuit uw eigen systemen.

Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op. Onze ontwikkelaars denken graag met u mee!