Dashboard

Hoelang blijven mijn arbeidsovereenkomsten beschikbaar binnen mijn account? 

Uw arbeidsovereenkomsten blijven voor 10 jaar na startdatum beschikbaar binnen uw accountomgeving.

Ik kan een werknemer niet verwijderen uit mijn dashboard. Hoe komt dat? 

Als u al een overeenkomst heeft afgesloten met een werknemer , kunt u deze werknemer  niet verwijderen uit het dashboard. Hierdoor blijft contractinformatie opvraagbaar.

Kan ik ook voor mijn dochterondernemingen arbeidsovereenkomsten samenstellen? 

Jazeker. Binnen uw account kunt u dochterondernemingen linken aan uw hoofdorganisatie. Vervolgens kunt u de arbeidsovereenkomsten voor deze organisaties samenstellen en beheren.

Kan ik mijn bedrijfsgegevens nog aanpassen nadat ik mijn account hebt aangemaakt? 

U kunt veel, maar niet alle bedrijfsgegevens wijzigen nadat u uw account heeft aangemaakt. Als gegevens in het grijs zijn weergegeven, zijn deze niet door u te wijzigen. Dit zijn bijvoorbeeld uw KvK-nummer en handelsnaam, omdat deze worden overgenomen van de KvK-registratie. Bent u van mening dat deze gegevens niet correct zijn? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Ik ben een werknemer. Kan ik dan ook gebruik maken van dit systeem?

Nee, alleen werkgevers kunnen bij ons een account aanmaken om arbeidsovereenkomsten samen te stellen. U kunt uiteraard uw opdrachtgever op de hoogte stellen van de mogelijkheid om binnen enkele minuten arbeidsovereenkomsten via Arbeidsovereenkomsten.nl aan te maken.

Wanneer ontvangt u een mailalert?

U ontvangt een week voor het aflopen van de proeftijd verloopt een e-mailalert. Ook ontvangt u meerdere malen voor de afloopdatum van een contract voor bepaalde tijd een e-mailalert, dit in verband met de eventuele aanzegtermijn.

Kan ik aanvullende overeenkomsten afsluiten?

U kunt de volgende aanvullende overeenkomsten aansluiten voor uw medewerkers:

  • Social Mediaprotocol
  • Verzuimprotocol
  • Bedrijfsautoreglement
  • Studiekostenregeling
  • Privacyprotocol ICT

Deze overeenkomsten kunt u kosteloos afsluiten indien u ook een arbeidsovereenkomst voor uw medewerker heeft afgesloten via arbeidsovereenkomsten.nl. Indien u enkel een aanvullende overeenkomst wenst, dan kost dat u slechts € 14,95 excl. BTW per overeenkomst.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden binnen Arbeidsovereenkomsten.nl?

U kunt uw contract direct betalen met behulp van iDeal. Op aanvraag kunt u ook op factuur betalen.

Arbeidsovereenkomsten.nl slaat contracten op in de blockchain. Wat is dat?

Blockchain is niets anders dan een mechanisme dat de echtheid en integriteit van de arbeidsovereenkomst geautomatiseerd waarborgt en ervoor zorgt dat niet met informatie geknoeid kan worden.

Blockchain is rond 2008 bedacht als antwoord op het wegebbende vertrouwen in de financiële industrie. Eén en ander als gevolg van de bankencrisis en het omvallen van grote Amerikaanse banken als Lehman Brothers. Blockchain was aanvankelijk bedacht om betalingen te verrichten met bitcoins (digitaal geld), zonder de tussenkomst van een institutionele bank. De blockchain techniek is niet alleen geschikt voor financiële transacties, maar ook voor transacties van andere aard. Bijvoorbeeld voor het veilig uitwisselen van gegevens en arbeidsovereenkomsten. Elke vorm van informatie is onweerlegbaar vast te leggen in een blockchain, zodat de uitvoering van het arbeidsovereenkomst ook onweerlegbaar en niet manipuleerbaar is.

Iedere stap of wijziging in de arbeidsovereenkomst blijft zichtbaar, traceerbaar, controleerbaar en betrouwbaar.

Staat uw vraag er niet bij?